duminică, 1 septembrie 2019

Campania ATOM: „Ajutăm ca sunetul clopoțelui să sune ca bun-venit pentru toți” la ediția a VII - a, desfășurată la Valea Mare


La finele lunii august voluntarii ATOM filialele Ungheni și Valea Mare, au desfășurat campania: „Ajutăm ca sunetul clopotelului să sune ca bun venit pentru toți”, beneficiarii fiind 6 copii din s. Valea Mare. 

Campania dată a fost susținută de către parohia Acoperemântul Maicii Domnului, s. Valea Mare în frunte cu preotul Vadim COROSTINSCHI, firma ALEDEX-INFO și restaurantul Sushi House, pentru care le mulțumim pentru implicare și susținere a ideii voluntarilor.


Cadourile au fost acordate duminică în data de 1 septembrie în incinta bisericii ortodoxe din localitate. Tinerii și copiii au participat la Sfânta Liturghie după care s-a citit rugăciunea de începere a noului an școlar, iar cei prezenți au primit binecuvântarea lui Dumnezeu pentru a fi mai buni, cuminți și înțelepți în noul an, iar preotul paroh a înmânat câte o cruciuliță tuturor.

Astfel, copiii au fost echipați cu cele necesare de a parcuge un nou an școlar, iar la final gospodinele din localitate au îndulcit pe cei prezenți cu o agapă creștină.

Din numele echipei mulțumim tuturor celor care s-au implicat, au donat și au adus bucuria și zâmbetul pe fețele copiilor dornici de a începe un an școlar.

Link la organizatori: http://www.atosmd.club/2019/09/campania-atom-ajutam-ca-sunetul.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu